CIMG2612

Els passats dies 14 y 15 de Febrer, les monitores del Practica Salut de Mislata anaren al Col·legi Santa Creu per tal de treballar les pantalles “Quan ixes de festa” i “Amb les pantalles”.

 
Els grups de 3er d’ESO dissenyaren els seus propis plans de cap de setmana, per una banda saludable i per altra un pla menys saludable. A partir dels plans de festa dels companys i companyes es va treballar la importància de fer un consum responsable.

 
Els i les alumnes mostraren dubtes quant als efectes de l’alcohol i les possibles conseqüències que podia tindre el consum d’aquest en l’organisme. A través d’un vídeo on es parlava dels tòpics de l’alcohol es varen desmitificar moltes de les creences que els i les joves tenien del consum d’aquesta substancia.

 
Així mateix, altre dels temes que tractarem va ser el de les xarxes socials. La dinàmica de l’aula va permetre parlar sobre les xarxes socials que més utilitzen els joves, els usos que fan d’elles i els perills que poden tindre si no es fa un ús adequat d’aquestes.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s