L’Ajuntament d’Alaquàs i la Xarxa Joves.NET inicien el Programa Practica Salut per a formar a un grup de joves matriculats als instituts de Secundària del mateix municipi sobre les emocions i les relacions de nuvis negatives/positives.

El grup està format per uns 25 joves a partir de 14 anys amb els que es treballen aquells factors de risc per a futures relacions de parella negatives a la adolescència, així com el reconeixement i treball d’emocions viscudes en un moments i que provoquen diferents sentiments. Aquest treball és possible amb la participació com a conductora del taller d’un Psicòloga Clínica i el personal del mateix Departament de Joventut.

Les sessions es duen a terme al plànol de l’educació NO FORMAL, a les instal·lacions de El Passatge els divendres de vesprada com alternativa d’oci per als joves participants. Com a objetiu del curs, es pretèn que posteriorment, siguen els mateixos joves els que realitzen accions formatives o informatives als seus respectius centres de secundària de forma que actuen d’agents d’informació i sensibilització sobre les emocions i les relacions de nuvis negatives/positives.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s